Minden, amit a diszlexiáról tudnod kell

Kezdőlap
Diszlexia alapok
Diszlexia frissítő
Otthoni segítség
Iskolai segítség
Mozgásfejlesztés
Fejlesztés
Nyelvtanulás és diszlexia
Diszlexia felnőttkorban
Beszédhiba és diszlexia
Diszlexia és táplálkozás
Diszlexia szakirodalom
Diszlexia Fórum

"Győzzük le a diszlexiát!"

Ingyenes email-tanfolyam szülőknek

A tanfolyam alatt megismerkedhet a diszlexia okaival, megjelenési formáival, megtudhatja, hogyan segíthet gyermekének, hogyan fejlesztheti gyermeke képességeit otthon, és hogy ki segít Önnek diszlexia esetén. Megtudhatja, mire kell odafigyelnie, és hogy mit, és hogyan kell gyakorolnia gyermekével.  Gyermeke fejlesztéséhez nem "csak" információkat, hanem ingyenes feladatlapokat, társasjátékokat, szoftvereket is kap. Iratkozzon fel diszlexia tanfolyamunkra és ajándékba kapja

"A 10 legsürgősebb tennivaló,
ha gyermeke tanulási problémákkal küzd!"

című tanulmányunkat.
 

Név:

E-mail: 

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket: adatait senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheti ingyenes előfizetését.

 SEGÍTSÉG A FELNŐTTKORI TANULÁSHOZ

Vissza | Fel | Tovább

2006. szeptember 19-én 11.00 órakor hivatalosan is megnyitja kapuit a Palló Felnőttképzési Szolgálat a Budapesti Művelődési Központban (XI. Etele út 55.) 

 

A Nemzeti Fejlesztési Terv keretében, az Európai Unió társfinanszírozásával létrejött PALLÓ projekt az első olyan, a felnőttek minden rétegének szóló komplex segítő, tájékoztató szolgáltatás, amelyet egy közművelődési intézmény működtet. A PALLÓ program szakemberképzéssel, szakértői háttérrel segít azoknak az intézményeknek, szervezeteknek, akik hasonló szolgáltatást kívánnak létrehozni.

 

Az ingyenes szolgálat keretén belül tájékoztatást nyújtunk minden érdeklődőnek, aki tovább szeretne tanulni, szakmai, nyelvi képzésben venne részt, valamint információt szeretne kapni a szakképesítésekkel, végzettségekkel, képzési támogatásokkal és jogszabályi előírásokkal kapcsolatban. Utánanézünk képzéssel kapcsolatos jogi problémáinak

 

-       Elmondjuk, mit tehet, ha úgy érzi, nem képes tanulni

 

-       Megbeszéljük, kihez fordulhat, ha támogatásra van szüksége vagy speciális problémái vannak

 

-       Kapcsolatban állunk a munkaügyi szervezetekkel, pálya- és munkavállalási tanácsadókkal, segítő szervezetekkel és intézményekkel.

 

 

Az iroda szeptembertől működik intézményünk földszintjén.

A szolgáltatás kerekesszékkel is megközelíthető.

A témakörhöz kapcsolódóan ingyenes internetelérési pontot is üzemeltetünk a mozgásukban korlátozottak számára.

 

A szolgáltatás személyesen hétfőn és pénteken 10-12 óráig, keddtől csütörtökig 13-18 óráig, telefonon munkaidőben a 371-2772, 371-2773 számon, e-mailben a palloinfo@bmknet.hu címen vehető igénybe.

Vissza | Fel | Tovább

 

 

Az oldalt szerkeszti: Kazal Kolos
Email: iroda@varazsbetu.hu